מייבשים את פרוסות הבשר במגבת נייר ומטגננם בשמן חם משני הצדדים כחצי דקה (מה שנקרא "לסגור אותו").
שלב 2
0 דקות
להניח את הירקות הפרוסים, עלי הדפנה והפלפל האנגלי בתבנית, לבזוק מעט פלפל גרוס, ולהניח את פרוסות הבשר שטוגן. לבזוק עוד מעט פלפל שחור גרוס מעל ולצקת את היין והשמן. ניתן להוסיף מלח, אך לדעתי הבשר לכשעצמו מלוח מספיק.
שלב 3
0 דקות
את התבנית יש לכסות היטב עם נייר אלומיניום.
שלב 4
90 דקות
לאפות כ-90 דקות ב-170 מעלות.
שלב 1
מתוך
4
מייבשים את פרוסות הבשר במגבת נייר ומטגננם בשמן חם משני הצדדים כחצי דקה (מה שנקרא "לסגור אותו").
שלב 2
מתוך
4
להניח את הירקות הפרוסים, עלי הדפנה והפלפל האנגלי בתבנית, לבזוק מעט פלפל גרוס, ולהניח את פרוסות הבשר שטוגן. לבזוק עוד מעט פלפל שחור גרוס מעל ולצקת את היין והשמן. ניתן להוסיף מלח, אך לדעתי הבשר לכשעצמו מלוח מספיק.
שלב 3
מתוך
4
את התבנית יש לכסות היטב עם נייר אלומיניום.
שלב 4
מתוך
4
לאפות כ-90 דקות ב-170 מעלות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0