המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מוציאים בכפית את בשר האבוקדו מקליפתו ומועכים במעבד מזון, או כותשים ביד בקערה.
מוסיפים מיץ מליים אחד, 2 כפות שמן זית, טבסקו, מלח ופלפל ומערבבים מעט. אפשר גם להעביר קודם את האבוקדו המרוסק לקערה ואז להוסיף את חומרי הרוטב.
קולים את הלחם בגריל משני צדדיו, ממליחים מעט ומטפטפים מעט שמן.
מורחים כמות נדיבה מהאבוקדו על פרוסות הטוסט, מטפטפים את שארית השמן ומיץ ליים, ממליחים ומפלפלים.
מכסים בעלי כוסברה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0