המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים ומנגבים את הלימונים.
מערבבים בצלוחית את המלח והפפריקה.
פורסים את הלימונים לפרוסות של 1/2 ס"מ, טובלים כל פרוסת לימון בתערובת המלח והפפריקה, ומניחים בצנצנת בשכבות אחד על השני.
לאחר 3 ימים, מערבבים את מיץ הלימון, השמן והאריסה, שופכים מעל וסוגרים את הצנצנת לשבועיים בערך.
את הלימון הכבוש אפשר להוסיף לסלט, או כתוספת בכריכים כמו פריקסה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0