המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים ומנגבים את הלימונים.
מערבבים בצלוחית את המלח והפפריקה.
פורסים את הלימונים לפרוסות של 1/2 ס"מ, טובלים כל פרוסת לימון בתערובת המלח והפפריקה, ומניחים בצנצנת בשכבות אחד על השני.
לאחר 3 ימים, מערבבים את מיץ הלימון, השמן והאריסה, שופכים מעל וסוגרים את הצנצנת לשבועיים בערך.
את הלימון הכבוש אפשר להוסיף לסלט, או כתוספת בכריכים כמו פריקסה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0