המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את העגבניות ל-6 פלחים כל אחת. מערבבים את הפלחים עם הלימון והשמן. מסננים את הרוטב שנותר לקערה.
מוסיפים לקערת הרוטב את עלי הפטרוזיליה, וטוחנים במעבד מזון ידני עד קבלת מרקם רוטב נוזלי. מעבירים לקערת העגבניות שחתכנו לפלחים.
מבשלים במיקרו את שקית תפוחי האדמה במשך כ-10 דקות. מוציאים את השקית מהמיקרו ופותחים בזהירות. חותכים את תפוחי האדמה לחצאים. מתבלים במלח ופלפל שחור, מעט פפריקה ועלי רוזמרין. יוצקים שמן זית ומערבבים. מעבירים לתבנית.
מכניסים את תפוחי האדמה לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-200 מעלות, וצולים במשך כ-30 דקות עד שתפוחי האדמה הופכים לזהובים.
מושחים את נתח הסינטה בשמן זית. מתבלים את הבשר במלח ובפלפל. מחממים מחבת פסים, מוסיפים את הבשר למחבת על האש הכי חזקה וצולים אותו מכל צד במשך כ-2 דק'.
מוציאים את נתח הבשר מהמחבת ומניחים בתבנית. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 160 מעלות וצולים במשך כ-20 דקות.
פורסים את הבשר לפרוסות בעובי 4 מ"מ.
להרכבת המנה: מניחים בכלי הגשה נאה את תפוחי האדמה הצלויים. מעל תפוחי האדמה מוסיפים את סלט העגבניות, עליו את הבצל המוזהב ומעל מניחים את פרוסות הסינטה. בשולי כלי ההגשה מניחים את פרחי הברוקולי. בתיאבון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0