המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל- 160 מעלות.
חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות ואת הפטריות לפרוסות עבות קצת יותר .
מערבבים פטרוזיליה קצוצה, בצל יבש, פירורי לחם, אבקת מרק בצל וגבינת עזים.
מושחים את תבנית האפייה בשמן זית ומפזרים עליה שכבת תפוחי אדמה דקה.
מפזרים את הפטריות ומעליהן את תערובת הגבינה, מכסים בתפוחי אדמה ומעליהם עוד מעט מהתערובת.
מטפטפים מעט שמן זית מלמעלה ומכניסים לתנור ל- 25-30 דקות.
כשתפוחי האדמה רכים מעלים את הטמפרטורה ל-200 מעלות ל-10 דקות נוספות להשחמה קלה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0