המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבלים את הקמח והסוכר במיקסר עם וו לישה. תוך כדי ערבול מוסיפים חלמון, שמן, קוטג', מלח ומים ומערבלים 5 דקות, עד לקבלת בצק רך.
מכסים את קערת הבצק ומתפיחים כשעה, שעה וחצי או עד הכפלת הנפח.
מעבירים את הבצק למשטח מקומח וחובטים בו קלות להוצאת אוויר. מטמיעים פנימה את הגבינות הקשות בעדינות בעזרת ידיים משומנות. משאירים בצד קצת גבינות לקישוט המאפה.
יוצקים שמן לתבנית ומשטחים עליו את הבצק בעזרת הידיים.
מתפיחים כחצי שעה או עד שהתבנית מלאה.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מפזרים את יתרת הגבינות על פני הבצק.
אופים 35-30 דקות, או עד שפני המאפה זהובים.
חותכים לריבועים גדולים ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0