המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 190 מעלות-טורבו.
מוציאים את הבצק מהמקרר ופורסים את הבצק על משטח העבודה על נייר האפייה המצורף.
חותכים את הבצק ל-20 ריבועים ומסדרים בתבנית שקעים – מומלץ להבריש את תבנית השקעים במעט שמן לפני הנחת הבצק.
ממלאים את מרכז הבצק בכפית מהמילוי ומפזרים תוספות לבחירה - עגבניות שרי /פלפלים קלויים/ קוביות בטטה אפויה.
אופים במשך 15 דק' עד להזהבה – (זמני האפייה עלולים להשתנות בהתאם לסוג התנור).
* לתוצאה טובה יותר מומלץ להוציא את הבצק מהמקרר כ-10 דקות לפני הכנת המאפה. מתאים לאפייה בתנור בלבד. יש לוודא אפייה מלאה לפני האכילה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0