המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מעבירים את הפרחים לסיר עם מים רותחים, ומבשלים במשך כ- 6 דקות על להבה קטנה.
מסננים ומניחים לפרחי הכרובית להצטנן לטמפרטורת החדר.
מכינים ציפוי: טורפים בקערית 2 ביצים. מוסיפים 1/2 כוס שמן, כפית מיונז, וכפית קטשופ. מערבבים היטב עד קבלת מרקם אחיד.
מעבירים את פירורי הלחם לצלחת גדולה ושטוחה. מוסיפים לפרורי הלחם את עלי הפטרוזיליה הקצוצים ומערבבים היטב.
טובלים כל פרח כרובית בקערת הביצה, ומצפים את פרח הכרובית מכל צדדיו. מנערים את עודפי הביצה מפרחי הכרובית .
מעבירים את פרחי הכרובית לתערובת פירורי הלחם המתובלים ומצפים מכל הצדדים.
מסדרים את פרחי הכרובית המצופים בתבנית עגולה המרופדת בניר אפייה.
מעבירים לתנור אפייה, שחומם מראש לכ-180 מעלות, ואופים במשך כ-45 דקות, עד שהפרחים יקבלו גוון זהוב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0