בעזרת סכין ירקות חדה מפרקים את הכרובית לפרחים בגודל בינוני.
שלב 2
3 דקות
מרתיחים סיר גדול עם מים ומוסיפים חצי כפית מלח. לאחר שהמים ירתחו, מבשלים את פרחי הכרובית למצב של חצי בישול, למשך כ- 3 דקות, עד לריכוך קל. מוציאים את פרחי הכרובית מהסיר ומסננים.
שלב 3
0 דקות
מכניסים את פרחי הכרובית לקערה עם מי קרח. משהים את הכרובית במי הקרח כ- חמש דקות.
שלב 4
0 דקות
מוציאים את פרחי הכרובית מהקערה ומסננים לייבוש.
שלב 5
0 דקות
מכניסים לקערה את כל חומרי הבלילה ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד, חלק וסמיך.
שלב 6
0 דקות
טובלים בבלילת הטמפורה את פרחי הכרובית אחד בכל פעם כך שיתכסה היטב בבלילה.
שלב 7
0 דקות
מעבירים את הפרחים המצופים אחד אחד למחבת רחבה עם שמן חם ומטגנים אותם עד לקבלת צבע זהוב. מוציאים את פרחי הכרובית המטוגנים לכלי עמוק ומרופד בנייר סופג.
שלב 8
0 דקות
מסדרים בכלי הגשה נאה את פרחי הכרובית בעודם חמים.
שלב 9
0 דקות
לצד פרחי הכרובית מניחים צלוחית של רוטב צ'ילי מתוק ומגישים.
שלב 1
מתוך
9
בעזרת סכין ירקות חדה מפרקים את הכרובית לפרחים בגודל בינוני.
שלב 2
מתוך
9
מרתיחים סיר גדול עם מים ומוסיפים חצי כפית מלח. לאחר שהמים ירתחו, מבשלים את פרחי הכרובית למצב של חצי בישול, למשך כ- 3 דקות, עד לריכוך קל. מוציאים את פרחי הכרובית מהסיר ומסננים.
שלב 3
מתוך
9
מכניסים את פרחי הכרובית לקערה עם מי קרח. משהים את הכרובית במי הקרח כ- חמש דקות.
שלב 4
מתוך
9
מוציאים את פרחי הכרובית מהקערה ומסננים לייבוש.
שלב 5
מתוך
9
מכניסים לקערה את כל חומרי הבלילה ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד, חלק וסמיך.
שלב 6
מתוך
9
טובלים בבלילת הטמפורה את פרחי הכרובית אחד בכל פעם כך שיתכסה היטב בבלילה.
שלב 7
מתוך
9
מעבירים את הפרחים המצופים אחד אחד למחבת רחבה עם שמן חם ומטגנים אותם עד לקבלת צבע זהוב. מוציאים את פרחי הכרובית המטוגנים לכלי עמוק ומרופד בנייר סופג.
שלב 8
מתוך
9
מסדרים בכלי הגשה נאה את פרחי הכרובית בעודם חמים.
שלב 9
מתוך
9
לצד פרחי הכרובית מניחים צלוחית של רוטב צ'ילי מתוק ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0