המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בעזרת סכין ירקות חדה מפרקים את הכרובית לפרחים בגודל בינוני.
מרתיחים סיר גדול עם מים ומוסיפים חצי כפית מלח. לאחר שהמים ירתחו, מבשלים את פרחי הכרובית למצב של חצי בישול, למשך כ- 3 דקות, עד לריכוך קל. מוציאים את פרחי הכרובית מהסיר ומסננים.
מכניסים את פרחי הכרובית לקערה עם מי קרח. משהים את הכרובית במי הקרח כ- חמש דקות.
מוציאים את פרחי הכרובית מהקערה ומסננים לייבוש.
מכניסים לקערה את כל חומרי הבלילה ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד, חלק וסמיך.
טובלים בבלילת הטמפורה את פרחי הכרובית אחד בכל פעם כך שיתכסה היטב בבלילה.
מעבירים את הפרחים המצופים אחד אחד למחבת רחבה עם שמן חם ומטגנים אותם עד לקבלת צבע זהוב. מוציאים את פרחי הכרובית המטוגנים לכלי עמוק ומרופד בנייר סופג.
מסדרים בכלי הגשה נאה את פרחי הכרובית בעודם חמים.
לצד פרחי הכרובית מניחים צלוחית של רוטב צ'ילי מתוק ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0