המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את הכרובית, שמן זית, רוטב בסיס לבישול אסם, פטרוזיליה, פפריקה, מלח ופלפל, ומכניסים לכלי טאפרוור למיקרו. מפעילים ל-20 דק', או עד שהכרובית רכה.
שופכים את הקוסקוס לקערה. מוסיפים את השמן ומערבבים. מוסיפים מים, מערבבים ומכסים. ממתינים 5 דק'.
להגשה: מניחים את הכרובית על מצע הקוסקוס. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0