המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את כל חומרי הבצק ולשים כ-10 דקות.
את המלח מוסיפים לקראת סוף הלישה.
מערבבים את חומרי המילוי ומניחים בצד.
מתפיחים לכ-60 דקות עד להכפלת הנפח במקום חמים ומכוסה.
מרדדים את הבצק למלבן גדול בעובי ס"מ אחד על גבי משטח מקומח.
מורחים את החמאה על הבצק ומפזרים מעל את מילוי הקינמון.
מגלגלים לרולדה וחותכים לפרוסות.
מניחים בתבנית על נייר אפייה כשהשבלולים קרובים זה לזה.
משהים להתפחה ל-30 דקות נוספות.
אופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0