אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות פרח בריוש במלית קרם מרציפן ותפוחים העוגה הכי יפה, מיוחדת וטעימה לראש השנה, בזכות צורת הפרח, נפלאות בצק השמרים והשילוב המדהים בין תפוחים לשקדים 0 דירוג ממוצע: 0 רות אוליבר בינוני16 מצרכים 2:00 שעות הכנה 1 . שמים במיקסר עם וו גיטרה/לישה (עדיף גיטרה) קמח, סוכר, חלב, ביצים מתחילים ללוש עד שמתגבש בצק מוסיפים את קוביות החמאה, תוך כדי לישה שלוש ארבע פעמים, ובכל פעם לשים עד שהחמאה נטמעת בבצק היטב. 2 . מכסים ומעבירים את הבצק ל-6 שעות או ללילה במקרר. 3 . מעבדים יחד את כל חומרי המלית לתערובת אחידה, התערובת תראה כמו קרם. מעבירים לשק זילוף (מטעמי נוחיות). 4 . חוצים כל תפוח לשניים ופורסים פרוסות בעובי 2-3 מ"ל אפשר לטפטף עליהם מעט לימון. 5 . מניחים ניר אפייה על התבנית. 6 . מתחילים מהעיגול המרכזי ומסביבו בונים את כל העוגה. 7 . מחלקים את הבצק ל-2 (חצי שומרים בינתיים במקרר כדי שלא יתחמם). מרדדים למלבן בעובי 1/2 ס"מ, פורסים לרצועות בעובי 3-4 ס"מ כל רצועה. 8 . מזלפים על הרצועה הראשונה, לכל אורכה, באמצע פס של קרם שקדים, מניחים פרוסות תפוח אחת ליד השנייה, ומגלגלים לגלילה. מניחים אותה כמו בעוגת שושנים במרכז התבנית. 9 . לוקחים פרוסות תפוחים ומניחים מסביב לשושנה המרכזית כמו רעפים אחד ליד השני (לא לדאוג אם לא מצליחים לשים הרבה). 10 . מזלפים על רצועת בצק נוספת קרם שקדים ו"עוטפים" את התפוחים סביב. במידה ונראה שחסרים פרוסות תפוחים אפשר ל"דחוף" פרוסות נוספות בין שני הבצקים, וממשיכים באותה שיטה עם שאר התפוחים והבצק. 11 . מניחים פרוסות תפוחים סביב הבצק, מזלפים קרם שקדים על רצועת בצק נוספת ועוטפים איתה את התפוחים מסביב. 12 . ממשיכים באותה השיטה עם התפוחים ורצועות הבצק, כך רצועת הבצק האחרונה, המעטפת האחרונה תהיה בצק. 13 . מתפיחים את העוגה כשעה, או עד הכפלת הנפח (כל הרווחים נסגרים והתבנית מלאה). 14 . מחממים תנור ל-180 מעלות. 15 . מבשלים בסיר קטן מים סוכר ודבש מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות. 16 . אופים כ-35 דקות או עד שהעוגה אפויה וצבעה זהוב יפה. 17 . מוציאים מהתנור ומיד מורחים בסירופ בנדיבות, (אין חשיבות אם הסירופ קר או חם) ומקררים. רשימת המצרכים (6 מנות)500 גרם קמח שמרים אסם 100 גרם סוכר 160 מ"ל חלב 3 ביצים 1 כפית תמצית וניל 100 גרם חמאה 150 גרם חמאה 100 גרם אבקת סוכר 100 גרם שקדים 100 גרם מרציפן 40 גרם אינסטנט פודינג וניל אסם 1 ביצה 4 תפוחי עץ 100 גרם סוכר 120 מ"ל מים 1 כף דבש ציוד נדרש תבנית עגולה בקוטר 26-28 ס"מ שתפו את המתכון ניסית את המתכון? איך יצא? Select ratingדרג את פרח בריוש במלית קרם מרציפן ותפוחים ב0.5 מתוך 5 לבבותדרג את פרח בריוש במלית קרם מרציפן ותפוחים ב1 מתוך 5 לבבותדרג את פרח בריוש במלית קרם מרציפן ותפוחים ב1.5 מתוך 5 לבבותדרג את פרח בריוש במלית קרם מרציפן ותפוחים ב2 מתוך 5 לבבותדרג את פרח בריוש במלית קרם מרציפן ותפוחים ב2.5 מתוך 5 לבבותדרג את פרח בריוש במלית קרם מרציפן ותפוחים ב3 מתוך 5 לבבותדרג את פרח בריוש במלית קרם מרציפן ותפוחים ב3.5 מתוך 5 לבבותדרג את פרח בריוש במלית קרם מרציפן ותפוחים ב4 מתוך 5 לבבותדרג את פרח בריוש במלית קרם מרציפן ותפוחים ב4.5 מתוך 5 לבבותדרג את פרח בריוש במלית קרם מרציפן ותפוחים ב5 מתוך 5 לבבות דירוג ממוצע: 0 קטגוריות ראש השנה עוגות פירות עוגות שמרים שבתות וחגים מתכונים דומים אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות חגיגת בטטה בתיבול מתקתק חגיגת בטטה בתיבול מתקתק אופירה פחימה נבחרת הבשלנים 6.64718 דירוג ממוצע: 3.5 (479) 16 מצרכיםקל 30 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות סלמון במרינדת דבש ורימונים סלמון במרינדת דבש ורימונים אופירה פחימה נבחרת הבשלנים 7.03846 דירוג ממוצע: 3.5 (130) 9 מצרכיםקל 30 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות עוף בדבש ובצלים מקורמלים עוף בדבש ובצלים מקורמלים אלונה זוהר נבחרת הבשלנים 7.70093 דירוג ממוצע: 4 (107) 10 מצרכיםבינוני 2:20 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות דפדפים של בטטה ותפו"א דפדפים של בטטה ותפו"א רויטל אמיר נבחרת הבשלנים 6.31298 דירוג ממוצע: 3 (131) 6 מצרכיםקל 2:00 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות סלט שורשים בתיבול אסייתי סלט שורשים בתיבול אסייתי ניצה ששון נבחרת הבשלנים 6.62353 דירוג ממוצע: 3.5 (85) 11 מצרכיםקל 30 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות דג ים עם ירקות צלויים דג ים עם ירקות צלויים דודו בן שמחון נבחרת הבשלנים 6.62195 דירוג ממוצע: 3.5 (82) 8 מצרכיםקל 30 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות פסטייה חגיגית פסטייה חגיגית אופירה פחימה נבחרת הבשלנים 7.03797 דירוג ממוצע: 3.5 (79) 14 מצרכיםקשה 2:00 שעות תגובות והערות
חגיגת בטטה בתיבול מתקתק אופירה פחימה נבחרת הבשלנים 6.64718 דירוג ממוצע: 3.5 (479) 16 מצרכיםקל 30 דקות
סלמון במרינדת דבש ורימונים אופירה פחימה נבחרת הבשלנים 7.03846 דירוג ממוצע: 3.5 (130) 9 מצרכיםקל 30 דקות
עוף בדבש ובצלים מקורמלים אלונה זוהר נבחרת הבשלנים 7.70093 דירוג ממוצע: 4 (107) 10 מצרכיםבינוני 2:20 שעות
תגובות והערות