המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום בינוני. שוטפים את הברוקולי וחותכים לפרחים קטנים.
מחממים מים בסיר ומביאים לרתיחה. כשהמים רותחים מכניסים את פרחי הברוקולי ומבשלים 4 דקות. מסננים את הברוקולי מהמים ומחכים שיתייבש מעט.
שוטפים את הקישואים וחותכים לקוביות קטנות או לפרוסות דקות.
מבשלים את האפונה לפי הוראות היצרן.
חולטים את עלי התרד, מסננים מהמים, סוחטים היטב משאריות מים וקוצצים גס.
מכניסים לקערה גדולה את הביצים וטורפים אותן.
מוסיפים שמנת, ירקות (ברוקולי, קישואים, תרד ואפונה), מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט ומערבבים היטב.
מעבירים לתבנית או למחבת המתאימה לאפייה בתנור או תבניות אישיות משומנות מעט.
מכניסים לתנור לכ-25 דקות או עד שהביצה מתייצבת.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0