המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור ל-200 מעלות.
פורסים את תפוחי האדמה דק בלי לקלוף, ומטגנים קלות בסיר נמוך שניתן להכניס לתנור, עם שמן זית, מלח ופלפל כ-5 דקות.
מוסיפים כ-4 כפות מים, מכסים ומבשלים עד שהמים מתאדים כמעט לגמרי.
מוסיפים את הבצל והחלק הלבן של הבצל הירוק.
מערבבים וממשיכים לטגן על להבה נמוכה עד שהבצל שקוף ותפוחי האדמה רכים, מסירים מן האש.
מפזרים למעלה מחצית מכמות הבצל הירוק, הפטרוזיליה, הפטה והגבינה הקשה.
טורפים את הביצים והחלב ויוצקים מעל.
מפזרים את שארית הבצל, הפטה, הפטרוזיליה והזיתים.
מעבירים לתנור ואופים כ-20 דקות להתייצבות.
בהגשה מזלפים מעט שמן זית כקישוט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0