המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לנפות את הקמח, לשים במרכז 30 גרם שמרים, כף סוכר, שמן ומלח.
להוסיף את המים הפושרים, לעבד את הבצק ולהניח לתפוח עד להכפלת הנפח.
כשהבצק תפח, לחלק ל-12 חתיכות ולהשאיר שוב לתפוח, כחצי שעה.
לטגן בשמן חם עמוק.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0