המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לנפות את הקמח, לשים במרכז 30 גרם שמרים, כף סוכר, שמן ומלח.
להוסיף את המים הפושרים, לעבד את הבצק ולהניח לתפוח עד להכפלת הנפח.
כשהבצק תפח, לחלק ל-12 חתיכות ולהשאיר שוב לתפוח, כחצי שעה.
לטגן בשמן חם עמוק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0