המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
פורסים את הביצים ותפוחי האדמה לפרוסות דקות.
מסננים את הטונה ממים / שמן ומפוררים עם מזלג.
פותחים לחמנייה לאורכה, מורחים הריסה על שני הצדדים, מניחים מעל פרוסות ביצה קשה ומעליהן את הטונה, תפוח אדמה, לימונים כבושים ומעל זיתים שחורים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0