המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לשים את כל המרכיבים יחד, ומניחים להתפחה של 20 דק'.
לאחר מכן, לשים פעם שנייה, ומתפיחים שוב כ-15 דקות.
לאחר שהבצק תפח, מחלקים לכדורים ומכינים לחמנייה מאורכת מעט על משטח מקומח.
מתפיחים עוד 10 דקות.
מטגנים בשמן עמוק עד להשחמה (מוסיפים מעט ערק, על מנת שיספוג את השמן בטיגון).
כשהפריקסה מתקרר מכינים טונה, סלט חי, חמוצים, תפו"א וביצים.
פותחים כל לחמנייה בעזרת סכין משוננת, וממלאים את הפריקסה כאוות נפשכם. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0