המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מעבירים שקית קמח וסוכר לקערת המיקסר ומפעילים. מוסיפים את שאר המרכיבים ולשים היטב, עד קבלת בצק גמיש ומבריק.
מקמחים את הבצק בעוד 3/4 כוס קמח (משאירים את רבע כוס הקמח ליצירת הלחמניות). מכסים את הבצק במגבת, ומשאירים אותו לתפיחה כ-30 דקות.
גוזרים נייר אפייה למלבנים. יוצרים לחמניות ומניחים כל לחמנייה על נייר אפייה.
טיגון: מטגנים בשמן קנולה לא עמוק מדי וחם, בלי מכסה, עם נייר האפייה. לאחר שצד אחד משחים הופכים ומטגנים את הצד השני.
מניחים ללחמניות להתקרר לפני שממלאים אותן.
מלית: פורסים את הלחמנייה באמצע וממלאים מכל הבא ליד: ביצים קשות, תפוח אדמה מבושל, טונה, לימון כבוש, אריסה, זיתים שחורים וסלט ירקות קצוץ שאוהבים.
פורסים את הלחמנייה באמצע וממלאים מכל הבא ליד: ביצים קשות, תפוח אדמה מבושל, טונה, לימון כבוש, אריסה, זיתים שחורים וסלט ירקות קצוץ.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0