המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את כל חומרי הבצק בקערת המיקסר ומעבדים לבצק חלק.
מכסים ומתפיחים כשעה במקום חמים.
יוצרים מהבצק לחמניות שוות בגודלן (כמו לחמניות אצבע).
מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה.
מתפיחים את הלחמניות עד שיכפילו את גודלן.
פורסים את הביצים לפרוסות דקות.
פורסים לפרוסות דקות את תפוחי האדמה.
פותחים לחמניה לאורכה, מורחים עריסה ומניחים מעל פרוסות ביצה קשה. מפזרים מעל טונה ומעל פרוסות תפוח אדמה, מניחים מעל לימונים כבושים וזיתים שחורים.
מגישים מיד כשהלחמניה חמה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0