המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שופכים לקערה את תכולת אבקת הפלאפל, מוסיפים את כל הירק הקצוץ ו-250 מ״ל מים.
מערבבים היטב ומניחים ל-9 דקות להתייצבות.
יוצרים צורות שטוחות של פריקסה ומניחים על נייר אפייה.
מטגנים בשמן עמוק ומצננים.
לחצילים המטוגנים: פורסים את החציל לאורך, לפרוסות דקות.
מערבבים בצלחת את הקורנפלור, קמח ואבקת הסוכר. מצפים את החצילים ומטגנים בשמן עמוק.
לביצים: מרתיחים מים ומכניסים את הביצים ל-1/2 6 דקות בדיוק. מוציאים למי קרח, מקלפים.
מכינים סלט ירקות קצוץ וטחינה כמו שאוהבים ומתחילים להרכיב את המנה כמו פיתה פלאפל: מורחים טחינה, חצילים, סלט ירקות וביצה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
המתכון לא ברור. האם מטגנים מהתערובת לגודל של לחמניה?
היי, כן, יוצרים צורות שטוחות של פריקסה ומניחים על נייר אפייה ואז מטגנים. יום נעים 🌸
הצג מתכונים נוספים
הערות 1