המתכון הזה נוצר עבור 24 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בקערה מערבבים: קמח, שמרים, ביצה, שמן ומעט מים, ולשים לבצק.
מוסיפים מים לפי הצורך, עד שמקבלים בצק אחיד.
צרים מהבצק כדור, חורצים במרכזו שני חתכים מצטלבים, ומשהים במקום חמים לתפיחה במשך כ-30 דקות.
מעבירים את הבצק למשטח משומן קלות. קורצים לחמניות בגודל ביצה, מסדרים על המשטח ומשהים לתפיחה נוספת לפי מראית העין. הבצק יספיק ל-24 לחמניות.
בינתיים מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר. מטגנים את הלחמניות משני הצדדים, עד להזהבת הלחמניות.
מוציאים את הלחמניות ומניחים על נייר מגבת לספיגת השמן.
אפשר למלא את הלחמניות בקוביות חציל מטוגן, תפוחי אדמה מבושלים חתוכים לקוביות, ביצה מגוררת על פומפיה או בעזרת מזלג, טונה, עגבניות פרוסות דק וכדומה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0