המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משמנים את המחבת בתרסיס שמן.
טובלים פרוסה בתערובת החלב כדקה מכל צד (באם מדבור בלחם פרוס דק בעובי ס"מ. חצי דקת השרייה תספיק מכל צד). מטגנים 3-2 דק' מכל צד, עד שהלחם זהוב. חוזרים על הפעולה עם שאר הפרוסות. משמנים במידת הצורך את המחבת.
מגישים חם עם סוכר קינמון או סירופ מייפל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0