מרפדים את התבנית בניילון נצמד, אם הניילון לא נדבק ניתן להרטיב את התבנית עם אצבעות רטובות.
שלב 2
0 דקות
ממיסים את הסוכר בסיר לקרמל בצבע חום בהיר, מוסיפים את האגוזים הטחונים, מערבבים ויוצקים על מגש מעט משומן. בזהירות זה חם. מצננים.
שלב 3
0 דקות
טוחנים את הקרמל במג'ימיקס לפירורים דקים.
שלב 4
0 דקות
מקציפים חלב, שמנת, ויסקי, אבקת פודינג ותמצית וניל להקצפה חלשה, הקרם צריך להישאר רך.
שלב 5
0 דקות
מקציפים חלבון להקצפה יפה ומקפלים לתוך תערובת הפודינג יחד עם פירורי הקרמל.
שלב 6
0 דקות
יוצקים את הפרפה לתוך התבנית משרים ומקפיאים 6 שעות.
שלב 7
0 דקות
מכינים את הגנש: מרתיחים את השמנת, מורידים מהאש ומערבבים פנימה את השוקולד המריר. מצננים. את גנש השוקולד ניתן לחמם במיקרו במשך 20 שניות.
שלב 8
0 דקות
מכינים את הקישוט: מערבבים אבקת סוכר ואגוזים בסיר בישול עם כף עץ עד שאבקת הסוכר מתמוססת ועוטפת את האגוזים. זה יקח כמה דקות, יוצקים אותם על מגש/ משטח קצת משומן ומפרידים ביניהם בעזרת הכף. זהירות, זה חם. מצננים. אפשר להשאיר אותם שלמים או לשבור אותם בעזרת מערוך מעט.
שלב 9
0 דקות
מרכיבים את המנה: מפזרים על דופן הצלחות מעט אבקת סוכר. הופכים את הפרפה מתוך התבנית. חותכים ל-8 מנות, מניחים בשכיבה או עמידה על הצלחות. יוצקים מעל הפרפה בעזרת כף גוש שוקולד בטמפרטורת הגוף.מפזרים את האגוזים.
שלב 1
מתוך
9
מרפדים את התבנית בניילון נצמד, אם הניילון לא נדבק ניתן להרטיב את התבנית עם אצבעות רטובות.
שלב 2
מתוך
9
ממיסים את הסוכר בסיר לקרמל בצבע חום בהיר, מוסיפים את האגוזים הטחונים, מערבבים ויוצקים על מגש מעט משומן. בזהירות זה חם. מצננים.
שלב 3
מתוך
9
טוחנים את הקרמל במג'ימיקס לפירורים דקים.
שלב 4
מתוך
9
מקציפים חלב, שמנת, ויסקי, אבקת פודינג ותמצית וניל להקצפה חלשה, הקרם צריך להישאר רך.
שלב 5
מתוך
9
מקציפים חלבון להקצפה יפה ומקפלים לתוך תערובת הפודינג יחד עם פירורי הקרמל.
שלב 6
מתוך
9
יוצקים את הפרפה לתוך התבנית משרים ומקפיאים 6 שעות.
שלב 7
מתוך
9
מכינים את הגנש: מרתיחים את השמנת, מורידים מהאש ומערבבים פנימה את השוקולד המריר. מצננים. את גנש השוקולד ניתן לחמם במיקרו במשך 20 שניות.
שלב 8
מתוך
9
מכינים את הקישוט: מערבבים אבקת סוכר ואגוזים בסיר בישול עם כף עץ עד שאבקת הסוכר מתמוססת ועוטפת את האגוזים. זה יקח כמה דקות, יוצקים אותם על מגש/ משטח קצת משומן ומפרידים ביניהם בעזרת הכף. זהירות, זה חם. מצננים. אפשר להשאיר אותם שלמים או לשבור אותם בעזרת מערוך מעט.
שלב 9
מתוך
9
מרכיבים את המנה: מפזרים על דופן הצלחות מעט אבקת סוכר. הופכים את הפרפה מתוך התבנית. חותכים ל-8 מנות, מניחים בשכיבה או עמידה על הצלחות. יוצקים מעל הפרפה בעזרת כף גוש שוקולד בטמפרטורת הגוף.מפזרים את האגוזים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0