המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מפשירים מעט את תרכיז נקטר המנגו.
מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצף נוקשה.
מוסיפים את היוגורט תוך כדי הקצפה. מוסיפים את נקטר המנגו בהדרגה. מקציפים עד שהתערובת אחידה ויש לה מרקם של קצפת.
מעבירים את התערובת לתבנית אינגלישקייק. מכסים בניילון נצמד ומקררים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0