המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל חומרי הרוטב ושומרים בצד.
מתבלים את הברבוניות ומקמחים קלות, מטגנים בשמן ובחמאה במחבת גדולה ורחבה כ-3 דק' מכל צד על אש בינונית עד שהדג מזהיב קלות ועשוי (זמן הטיגון נגזר מעובי הפילה). שומרים חם.
מבשלים את הפסטה על-פי ההוראות, מסננים ומערבבים מיד עם הרוטב, למעט 4-3 כפות ששומרים להגשה.
מחלקים למנות אישיות. עורמים את הפסטה ומעליה את הברבוניה המטוגנת ויוצקים מעל מעט מן הרוטב ששמרנו בצד ומעט מהפטרוזיליה קצוצה.
הערה: ניתן להחליף את הברבוניות בפילה סול או לברק.
ניתן להמיר את הצלפים בכפית חרדל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0