המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפוררים את המצות ומכסים במים.
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות בגודל 2 ס"מ (עם הקליפה).
מחממים רבע כוס שמן במחבת טפלון גדולה.
מטגנים את תפוחי האדמה מבלי לערבב. מתבלים במלח ופלפל שחור ומשאירים במחבת כ-10 דק'.
סוחטים את המצות, מוסיפים להן ביצים, אבקת מרק בצל, מעט מלח ופלפל שחור..
מפזרים את העיסה מעל תפוחי האדמה ומבשלים כ-10 דק' על אש קטנה במחבת מכוסה.
מצמידים צלחת הגשה גדולה ושטוחה אל המחבת והופכים את המחבת.
מחזירים את הפשטידה מהצלחת למחבת כשתפוחי האדמה למעלה.
מטגנים עוד חמש דקות.
מפזרים גבינת פרמזן מלמעלה ומגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0