המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את החמאה במיקרוגל בסיר מכוסה.
מערבבים את חומרי הבצק: קמח, ביצים, מרגרינה, סוכר ומוסיפים חלב עד לקבלת בצק אחיד וגמיש. משטחים את הבצק בתבנית מספר 26'.
מקררים את הבצק שעה במקרר.
את הפלפלים חותכים לרבעים וכל רבע מורחים במעט שמן זית. מכניסים לתנור עד לריכוך.
את הזיתים חותכים לטבעות.
קוצצים את העגבניות המיובשות דק דק.
מערבבים את שאר החומרים: בזיליקום קצוץ, קוטג', שמנת, קמח ביצים ותבלינים (מלח פלפל). לא יותר מדי מלח. גבינת הפטה מלוחה דיה.
שופכים את המלית על גבי התחתית שהכנו ממקודם ולפני האפייה מפזרים את ה-1/3 הנותר של החמאה בקוביות קטנות על גבי המלית.
אופים עד לקבלת גוון זהוב עמוק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0