מכינים את הבשר: בסיר גדול מטגנים את הבשר בשמן, על אש גבוהה, עד שמשחים מכל הצדדים.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, יוצקים מים לכיסוי ועוד סנטימטר ומרתיחים.
שלב 3
0 דקות
מסירים קצף, מוסיפים עלי דפנה ופלפל אנגלי ומכסים.
שלב 4
0 דקות
מבשלים כשעתיים על להבה נמוכה.
שלב 5
0 דקות
מסננים לקערה גדולה, מצננים כמה דקות ומוסיפים לכל כוס רוטב שקיבלנו, כף אבקת מרק בצל של אסם ועוד כף "עבור התבשיל". מערבבים עם הבשר ומבשלים עוד שלוש דקות.
שלב 6
10 דקות
מועכים את תפוחי האדמה לפירה, מוסיפים מרגרינה (ניתן להמיר אותה בחצי כוס שמן זית, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ואת החלמונים.
שלב 7
0 דקות
מזלפים כעין מסגרת מסביב לתבנית האפייה. יוצקים פנימה את תבשיל הבשר, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר.
שלב 8
0 דקות
כשעה לפני ההגשה מחממים תנור לחום בינוני גבוה ואופים את הפשטידה. מגישים חם ומבעבע לשולחן.
שלב 1
מתוך
8
מכינים את הבשר: בסיר גדול מטגנים את הבשר בשמן, על אש גבוהה, עד שמשחים מכל הצדדים.
שלב 2
מתוך
8
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, יוצקים מים לכיסוי ועוד סנטימטר ומרתיחים.
שלב 3
מתוך
8
מסירים קצף, מוסיפים עלי דפנה ופלפל אנגלי ומכסים.
שלב 4
מתוך
8
מבשלים כשעתיים על להבה נמוכה.
שלב 5
מתוך
8
מסננים לקערה גדולה, מצננים כמה דקות ומוסיפים לכל כוס רוטב שקיבלנו, כף אבקת מרק בצל של אסם ועוד כף "עבור התבשיל". מערבבים עם הבשר ומבשלים עוד שלוש דקות.
שלב 6
מתוך
8
מועכים את תפוחי האדמה לפירה, מוסיפים מרגרינה (ניתן להמיר אותה בחצי כוס שמן זית, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ואת החלמונים.
שלב 7
מתוך
8
מזלפים כעין מסגרת מסביב לתבנית האפייה. יוצקים פנימה את תבשיל הבשר, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר.
שלב 8
מתוך
8
כשעה לפני ההגשה מחממים תנור לחום בינוני גבוה ואופים את הפשטידה. מגישים חם ומבעבע לשולחן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0