המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מזהיבים את שיני השום השלמות ושמיניות הבצל בשמן הזית. מסירים מהאש ונותנים לתערובת להצטנן.
בינתיים חוצים את החלה לרוחב (כלומר באופן אופקי). הגג לא ישמש אותנו, ואפשר להשתמש בו להכנת קרוטונים. את המלבן התחתון מרוקנים מה"לבן" של הלחם אבל מקפידים לא לקרוע את שוליו. המלבן המרוקן הזה הוא הקלתית שבה תיאפה הפשטידה שלנו.
מערבבים לתוך תערובת השום-בצל את הגבינות, הביצים, המלח והפלפל (ניתן לעשות זאת בתוך המחבת בה טוגנה התערובת כדי לא ללכלך עוד כלי). יוצקים לתוך החלה המרוקנת.
אופים בחום של 180 מעלות כשעה, עד שמזהיב היטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0