המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הפירה כמעט לפי ההוראות שעל האריזה: במקום שתיים וחצי כוסות מים, מוסיפים לאבקה רק שתי כוסות מים. מניחים בצד לצינון.
בינתיים מזהיבים את הכרישות או הבצל בשמן בסיר רחב או במחבת גדולה מאוד.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים על אש גבוהה כעשר דקות, עד שהנוזלים שהפטריות הפרישו מתנדפים.
מוסיפים את תוכן המחבת לפירה ומערבבים היטב. מוסיפים גם את הביצים והגבינה ומערבבים. אין צורך במלח, משום שהפירה והגבינה מלוחים מספיק. אם רוצים, אפשר לתבל בפלפל שחור ו/או באגוז מוסקט מגורר.
משמנים תבנית פיירקס בגודל 20X30 ס"מ ויוצקים לתוכה את התערובת. אופים בחום של 180 מעלות 40 דקות, עד שפני הפשטידה משחימים. מוציאים מהתנור, ממתינים עשר דקות, פורסים ומגישים עם סלט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0