המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה עם מים ומלח לפי הוראות היצרן. מסננים ושמים טיפת שמן כדי שלא ידבקו.
בזמן שהפסטה מתבשלת, שמים בקערה את הגבינות.
מטגנים את הבצלים עד הזהבה.
מוסיפים לקערת הגבינות את הבצלים, הביצים ואבקות המרק ומערבבים.
מוסיפים את הפסטה ומערבבים את כל החומרים יחד.
משמנים תבנית פיירקס מרובעת/מלבנית ושופכים לתוכה את התערובת. מפזרים מעל את הגבינה המגוררת ואת האורגנו.
מחממים תנור לחום בינוני ואופים עד הזהבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0