המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חולטים במים רותחים את התרד והברוקולי, מסננים וקוצצים דק.
מטגנים את הבצל והשום, מוסיפים את התרד והברוקולי ומטגנים עוד כ- 5 דק, עד שכל הנוזלים יתאדו.
שמים בקערה את הגבינות (אפשר להשמש עם גבינות אחרות שיש בבית), מוסיפים ביצים ומערבבים.
להוסיף את הירק, התבלינים והקמח, לערבב ולהוסיף למחבת התרד. בוחשים היטב.
משמנים את התבנית ויוצקים פנימה את התערובת.
מערבבים את חומרי הציפוי ומורחים מלמעלה.
לאפות כ- שעה בחום 180 מעלות עד השחמה(לבדוק עם קיסם).
להוציא מהתבנית 20 דקות לאחר האפיה. שמים צלחת מעל, הופכים, ושוב הופכים על צלחת הגשה.
טיפ: אפשר לרפד את התבנית בנייר אפיה וכשהופכים לקלף את הנייר ולהפוך שוב על צלחת הגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0