לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי החבילה.
מחממים תנור לחום של 170 מעלות - טורבו, ומשמנים את תבנית הפיירקס. מומלץ - תבנית פיירקס מלבנית 30X15 ס"מ.
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הפשטידה, למעט 1/3 מכמות הגבינה הצהובה. *ניתן להמיר את הגבינה הצהובה בגבינת מוצרלה מגוררת באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
יוצקים לתבנית הפיירקס ומפזרים מעל את יתרת הגבינה.
אופים כ-40 דקות, או עד שהפשטידה אפויה וזהובה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2