המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית שקעים למאפינס (כ-12 פשטידות אישיות).
טורפים ביצים בקערה, מוסיפים ממרח פסטו ומערבבים. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.
ממלאים תבנית שקעים בתערובת.
אופים בתנור מחומם כ-40-35 דקות, עד הזהבה והתייצבות. ממתינים כ-10 דקות ורק אז מחלצים.
ניתן לשמור בכלי אטום במקרר, עד 3 ימים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0