המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולפים את הדלעת וחותכים לקוביות. מבשלים במים עם מעט מלח עד שהדלעת רכה. מסננים ומועכים במזלג.
קוצצים את הבצלים ומזהיבים בשמן.
מבשלים את האטריות לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים.
מערבבים את כל החומרים, יוצקים לתבנית משומנת ומקומחת (או מרופדת בנייר אפייה) ואופים בחום בינוני (180 מעלות) כשעה, עד שנוצרת שכבת אטריות שחומה ופריכה מעל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0