המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את האטריות לפי ההוראות שבאריזה ומסננים. לאחר שהתקררו מעט, מוסיפים 2 ביצים ומעט מלח ומערבבים.
מטגנים את הבצלים עד להזהבה קלה, מוסיפים את הבשר טחון, מלח ופלפל ומערבבים היטב עד לבישול חלקי של הבשר (להמשיך לערבב ולדאוג שלא יהיו גושים, אלא לפורר הכל). להוסיף את רסק העגבניות, לערבב ולכסות למספר דקות. *ניתן להמיר את הבשר הטחון בחצי קילו עוף טחון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לוקחים תבנית חד פעמית, מורחים אותה בשמן, בנדיבות, מניחים אטריות בתחתיה (לא יותר מדי, רק כדי לכסות את התחתית) ובצדדיה. לוקחים את תערובת הבשר ומניחים על האטריות. מכסים את הבשר באטריות (לראות שהבשר מכוסה מכל צדדיו).
למרוח בעדינות שמן על האטריות מלמעלה, ולהכניס לתנור בחום של 170 מעלות, כ-60 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0