המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את האטריות במי מלח רותחים עד שיתרככו, אך לא לגמרי, מוציאים ושוטפים במסננת. אחרי שכל המים נטפו מן המסננת, מעבירים את האטריות לקערה, טורפים ביצה אחת, ומוסיפים שתי כפות חמאה. מערבבים הכל.
טורפים ביצה שנייה, מערבבים עם הגבינה ומתבלים במלח ופלפל. משמנים תבנית אפייה בחמאה שנותרה, ועורכים בה שכבות של אטריות וגבינה לסירוגין.
מסיימים בשכבה של האטריות. טורפים את הביצה השלישית ויוצקים מלמעלה, ובוזקים מעליה את הגבינה הצהובה.
אופים בחום בינוני כ-40 דקות, מגישים את הפשטידה כשהיא חמה, ויוצקים עליה את השמנת. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0