מבשלים את האטריות במי מלח רותחים עד שיתרככו, אך לא לגמרי, מוציאים ושוטפים במסננת. אחרי שכל המים נטפו מן המסננת, מעבירים את האטריות לקערה, טורפים ביצה אחת, ומוסיפים שתי כפות חמאה. מערבבים הכל.
שלב 2
0 דקות
טורפים ביצה שנייה, מערבבים עם הגבינה ומתבלים במלח ופלפל. משמנים תבנית אפייה בחמאה שנותרה, ועורכים בה שכבות של אטריות וגבינה לסירוגין.
שלב 3
0 דקות
מסיימים בשכבה של האטריות. טורפים את הביצה השלישית ויוצקים מלמעלה, ובוזקים מעליה את הגבינה הצהובה.
שלב 4
40 דקות
אופים בחום בינוני כ-40 דקות, מגישים את הפשטידה כשהיא חמה, ויוצקים עליה את השמנת.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
מבשלים את האטריות במי מלח רותחים עד שיתרככו, אך לא לגמרי, מוציאים ושוטפים במסננת. אחרי שכל המים נטפו מן המסננת, מעבירים את האטריות לקערה, טורפים ביצה אחת, ומוסיפים שתי כפות חמאה. מערבבים הכל.
שלב 2
מתוך
4
טורפים ביצה שנייה, מערבבים עם הגבינה ומתבלים במלח ופלפל. משמנים תבנית אפייה בחמאה שנותרה, ועורכים בה שכבות של אטריות וגבינה לסירוגין.
שלב 3
מתוך
4
מסיימים בשכבה של האטריות. טורפים את הביצה השלישית ויוצקים מלמעלה, ובוזקים מעליה את הגבינה הצהובה.
שלב 4
מתוך
4
אופים בחום בינוני כ-40 דקות, מגישים את הפשטידה כשהיא חמה, ויוצקים עליה את השמנת.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0