המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים את האטריות עפ"י הוראות ההכנה.
מטגנים את הבצל עד להזהבה.
מערבבים את האטריות עם הבצל, הביצים והגבינות ומתבלים במלח ופלפל.
משמנים תבנית ויוצקים לתוכה את התערובת.
זורים מעל את שארית הגבינה הצהובה.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לכ- 40 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0