המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן בסיר, מוסיפים את רסק העגבניות, התבלינים, ומים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את קוביות חזה העוף, ומים ומבשלים כ-חצי שעה על אש נמוכה.
מרתיחים מים עם קצת מלח בסיר עמוק בחום 140 מעלות ומבשלים את האטריות - שלא יהיו רכות מדי, ארבע דקות.
שוטפים את האטריות במסננת, מחזירים לסיר, ושופכים מעליהן את הרוטב. חותככים לקוביות את הביצים הקשות ומוסיפים 4 ביצים טריות. מערבבים הכל ביחד בעדינות ויוצקים לתוך תבנית או מגש כסף משומן.
מחממים את התנור ואופים בחום 200 מעלות במשך כ- 45 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0