מחממים שמן בסיר, מוסיפים את רסק העגבניות, התבלינים, ומים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את קוביות חזה העוף, ומים ומבשלים כ-חצי שעה על אש נמוכה.
שלב 2
0 דקות
מרתיחים מים עם קצת מלח בסיר עמוק בחום 140 מעלות ומבשלים את האטריות - שלא יהיו רכות מדי, ארבע דקות.
שלב 3
0 דקות
שוטפים את האטריות במסננת, מחזירים לסיר, ושופכים מעליהן את הרוטב. חותככים לקוביות את הביצים הקשות ומוסיפים 4 ביצים טריות. מערבבים הכל ביחד בעדינות ויוצקים לתוך תבנית או מגש כסף משומן.
שלב 4
45 דקות
מחממים את התנור ואופים בחום 200 מעלות במשך כ- 45 דקות.
שלב 1
מתוך
4
מחממים שמן בסיר, מוסיפים את רסק העגבניות, התבלינים, ומים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את קוביות חזה העוף, ומים ומבשלים כ-חצי שעה על אש נמוכה.
שלב 2
מתוך
4
מרתיחים מים עם קצת מלח בסיר עמוק בחום 140 מעלות ומבשלים את האטריות - שלא יהיו רכות מדי, ארבע דקות.
שלב 3
מתוך
4
שוטפים את האטריות במסננת, מחזירים לסיר, ושופכים מעליהן את הרוטב. חותככים לקוביות את הביצים הקשות ומוסיפים 4 ביצים טריות. מערבבים הכל ביחד בעדינות ויוצקים לתוך תבנית או מגש כסף משומן.
שלב 4
מתוך
4
מחממים את התנור ואופים בחום 200 מעלות במשך כ- 45 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0