קוצצים את הבצל לקוביות ומטגנים עם שמן עד הזהבה יפה.
שלב 2
5 דקות
מפרקים את העוף ומערבים לקערה ביחד עם הבצל.
שלב 3
2 דקות
מוסיפים את האטריות, מלח, פלפל שחור ומרק עוף ומערבבים.
שלב 4
10 דקות
מעבירים למחבת בקוטר של 22 ס"מ, משומנת עם כף שמן, ומיישרים. סוגרים עם מכסה ומטגנים עד שהחלק התחתון זהוב.
הופכים לצד השני ומטגנים עד שהצד השני זהוב אף הוא.
שלב 1
מתוך
4
קוצצים את הבצל לקוביות ומטגנים עם שמן עד הזהבה יפה.
שלב 2
מתוך
4
מפרקים את העוף ומערבים לקערה ביחד עם הבצל.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים את האטריות, מלח, פלפל שחור ומרק עוף ומערבבים.
שלב 4
מתוך
4
מעבירים למחבת בקוטר של 22 ס"מ, משומנת עם כף שמן, ומיישרים. סוגרים עם מכסה ומטגנים עד שהחלק התחתון זהוב.
הופכים לצד השני ומטגנים עד שהצד השני זהוב אף הוא.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0