המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את הבצל לקוביות ומטגנים עם שמן עד הזהבה יפה.
מפרקים את העוף ומערבים לקערה ביחד עם הבצל.
מוסיפים את האטריות, ביצים, מלח, פלפל שחור ומרק עוף ומערבבים.
מעבירים למחבת בקוטר של 22 ס"מ, משומנת עם כף שמן, ומיישרים. סוגרים עם מכסה ומטגנים עד שהחלק התחתון זהוב. הופכים לצד השני ומטגנים עד שהצד השני זהוב אף הוא.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2