המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים את האטריות עם מים ומלח. כשמוכנות - מסננים, שמים בצד, ומערבבים עם טיפת שמן כדי שלא יידבקו.
שמים בקערה את הגבינות. *ניתן להמיר את הקוטג' לגבינה לבנה 5%. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מטגנים את הבצלים עד שמזהיבים.
מוסיפים את הבצלים לקערה עם הגבינות.
מוסיפים את הביצים, אבקת המרק ואת אבקת הפטריות/בצל.
מוסיפים את האטריות לקערה עם הגבינות והבצל, ומערבבים את כל החומרים יחד.
משמנים תבנית פיירקס מרובעת/מלבנית, ושופכים את התערובת לתוכה.
שמים מעל את הגבינה המגוררת והאורגנו.
מחממים תנור לחום בינוני, ואופים עד להזהבה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0