המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את האטריות לפי הצורך ומסננים.
בקערה גדולה שמים את הגבינות. מטגנים את הבצל עד הזהבה, ומוסיפים לגבינות, מוסיפים את האטריות ואת הביצים מלח ופלפל, ומערבבים הכל יחד.
שופכים לתבנית בינונית ואופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-45 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0