המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את האיטריות עד שהן מתרככות, מסננים ושוטפים במים קרים.
מכניסים לסיר מרגינה, חלב, קמח ומעט מלח ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהתערובת מתגבשת ואין גושים. מורידים מהאש.
מערבבים בקערה ביצים, גבינה שמנה,יוגורט וקוטג'. מוסיפים לתערובת את הבלילה שבסיר. מערבבים היטב.
מוסיפים לקערה את האיטריות ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
משמנים תבנית ומעבירים אליה את התערובת. מפזרים מעל את הגבינה הצהובה המגורדת.
אופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך כ-60 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0