המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לבשל את האטריות במים רותחים עם מלח, עד קצת יותר מחצי בישול, לסנן ולשטוף במים קרים.
בקערה גדולה לערבב: גבינות, ביצים, אורגנו ופלפל שחור לערבוב קל, להוסיף את האטריות.
לשמן תבנית של התנור (תבנית גדולה), לצקת את העיסה ולשטח בתבנית,
לאפות ב-180 מעלות כ-30 דקות.
להוציא את התבנית מהתנור, למרוח את החמאה על הפשטידה ולחזיר לתנור. לאפות עד להשחמה בערך עוד כ-20 דקות. בתיאבון
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0