המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את האטריות במים 5 דק', עד לחצי ריכוך, ואז מעבירים לקערה.
בינתיים, משרים את הצימוקים במים.
מגררים את תפוחי העץ ומוסיפים לאיטריות.
מסננים את הצימוקים. מוסיפים לקערה ומוסיפים את 2 סוגי הסוכר, הריבה, השמן והמלח ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים את הביצים, הקמח והקינמון ומערבבים שוב.
לשפוך את התערובת לתבנית משומנת, מורחים את התערובת למעלה במעט שמן, מכניסים לתנור שחומם ל- 180 מעלות ואופים כ-40-45 דק' או עד שמזהיב מעט. בתאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0