שמים בקערה גדולה את גבינת הקוטג' עם היוגורט (ניתן להמיר את היוגורט בגביע גבינה לבנה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), החלב, הטחינה, הביצה, 1/2 כוס מפירורי הלחם, אגוז מוסקט, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הכרובית והבטטה ומערבבים שנית.
שלב 4
45 דקות
מעבירים את התערובת לתבנית חסינת חום (תבנית מלבנית בגודל 20*30 ס"מ), מפזרים מעל את פירורי הלחם שנותרו ואופים כ-45 דקות עד הזהבה.
שלב 1
מתוך
4
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).
שלב 2
מתוך
4
שמים בקערה גדולה את גבינת הקוטג' עם היוגורט (ניתן להמיר את היוגורט בגביע גבינה לבנה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), החלב, הטחינה, הביצה, 1/2 כוס מפירורי הלחם, אגוז מוסקט, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים את הכרובית והבטטה ומערבבים שנית.
שלב 4
מתוך
4
מעבירים את התערובת לתבנית חסינת חום (תבנית מלבנית בגודל 20*30 ס"מ), מפזרים מעל את פירורי הלחם שנותרו ואופים כ-45 דקות עד הזהבה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0