המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).
שמים בקערה גדולה את גבינת הקוטג' עם היוגורט (ניתן להמיר את היוגורט בגביע גבינה לבנה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), החלב, הטחינה, הביצה, 1/2 כוס מפירורי הלחם, אגוז מוסקט, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
מוסיפים את הכרובית והבטטה ומערבבים שנית.
מעבירים את התערובת לתבנית חסינת חום (תבנית מלבנית בגודל 20*30 ס"מ), מפזרים מעל את פירורי הלחם שנותרו ואופים כ-45 דקות עד הזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0