המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לאפות קוביות בטטה, קוביות הבצל ושמן זית כ- 25 דקות עד לריכוך.
לערבב את הגבינות, מעט טימין, הקמח, הביצים והבצל הירוק. ולתבל.
לשפוך את התערובת על הבטטות והבצל, כשמתרככים.
להכניס לתנור לעוד 40 דקות עד להשחמה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0