המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הבטטות: מבשלים במים עד ריכוך. מצננים, מקלפים ומועכים לפירה.
מוסיפים לבטטה את שאר החומרים, ומערבבים לתערובת אחידה.
מעבירים לתבנית מלבנית משומנת.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ-30-40 דקות או עד שהפשטידה משחימה.
מקררים וחותכים לקוביות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0