המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנת הבטטות: מבשלים במים עד ריכוך. מצננים, מקלפים ומועכים לפירה.
מוסיפים לבטטה את שאר החומרים, ומערבבים לתערובת אחידה.
מעבירים לתבנית מלבנית משומנת.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ-30-40 דקות או עד שהפשטידה משחימה.
מקררים וחותכים לקוביות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0