המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
משמנים תבנית פיירקס (תבנית פיירקס או תבנית בעלת שוליים גבוהים - 30 ס"מ) בשמן ומקמחים בפירורי הלחם.
מערבבים את כל יתר החומרים בקערה. יוצקים לתבנית.
אופים כ-45 דקות בחום בינוני (180 מעלות) עד שהפשטידה זהובה כהה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. *ניתן להמיר את השמנת החמוצה באשל או גיל, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0