המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להמיס במחבת חמאה ושמן זית. להוסיף כל הבצלים ולהזהיב תוך עירבוב.
להוסיף: 2-3 קופסאות פיטריות שמפניון טריות פרוסות, קופסאת פטריות פורטובלו פרוסות. להזהיב יחד.
מערבבים בקערה: 3 ביצים, שמנת חמוצה גבינה צהובה מגוררת, חופן שמיר, אבקת מרק פיטריות. טורפים הכל יחד ומערבבים עם הפיטריות והבצלים.
שופכים מעל הבצק האפוי, מסדרים ואופים ב-180 מעלות כ-40-50 דק'.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0